The best Side of קידום אתרים בגוגל



בתהליך קידום אורגני של אתרים אחד מתפקידיו של מקדם האתרים יהיה לבדוק שעמוד האודות קיים, מעודכן, מכיל תוכן איכותי, ומפנה לפרופילים חברתיים שיספקו למנוע החיפוש סיגנלים משמעותיים על מהימנותו של בעל האתר.

אחד הפרמטרים בעלי החשיבות לצורך דירוג האתר במיקום גבוה בתוצאות החיפוש הוא חווית המשתמש המסופקת לגולש (בה נעסוק בפרק נרחב, מאוחר יותר), ובפרט מהירות הגלישה באתר.

כשהוא עושה זאת, חשוב יהיה שמקדם האתרים יפעיל יצירתיות רבה ויגרום לתגי הכותרת להתבלט מעל יתר תוצאות החיפוש במנוע החיפוש.

חשוב למלא כל אחד מהשדות בצורה עניינית ולא להתעצל. זה גם תורם לקידום האתר וזו גם דרך טובה שגוגל יציג את התמונות הנמצאות באתר במנוע חיפוש התמונות שלו.

זוהי עוד מערכת מבית גוגל שבעצם מאפשרת לקבל נתונים רבים על כל אתר שבבעלותכם, הנתונים המתקבלים הם בעצם על כל התנועה של האתר ולא רק התנועה האורגנית.

חשוב לדעת על ביטויים ותחרות – למרות שקידום אתרים זה תחום צעיר יחסית, אפשר להגיד שהתחרות גדלה, ברוב התחומים, כל הזמן. ככל שאתם נכנסים לתחום הזה מאוחר יותר, כך תצטרכו לעשות יותר עבודה על מנת לצמצם פערים עם המתחרים שחלקם התחילו הרבה לפניכם.

לפני הכל אני ממליץ לצפות בסרטון הבא בו אני מסביר על הפרמטרים החשובים ביותר של קידום אורגני:

המטרה היא לייצר רשימה ראשונית של נושאים וביטויים, ולקבל מושג מה מעניין את קהל היעד שלכם ואיך הוא מחפש את מה שמעניין אותו.

כל קישור פנימי (או חיצוני, עליהם ארחיב בהמשך) בנוי מ"אנקור". אנקור זה בעצם הביטוי שמקשר אל אותו עמוד פנימי, למשל, בדוגמא שהבאתי, המילה "אינקובטור" היא בעצם האנקור של הקישור הפנימי.

אשמח לדעת האם המדריך עזר לכם ואפילו במעט – ואני תמיד כאן במידה ויש שאלות בנושא ובכלל

בסופו של יום, תרצו להיות מדורגים עבור ביטויי מפתח שחשובים לכם ולא פחות חשוב מזה, לא להיות מדורגים על ביטויי מפתח שיזרימו לאתר שלכם תנועה לא איכותית של גולשים. כיצד עושים זאת? הכל מתחיל ממחקר ביטויי מפתח איכותי, שבו תמפו את הביטויים שחשוב לכם להיות ממוקמים גבוה במנוע החיפוש עבורם, תבינו את היקף החיפושים של הביטויים האלו, תגלו ביטויים אחרים שלא חשבתם עליהם, תמצאו מילות מפתח שהמתחרים שלכם מדורגים check here עליהן ואילו אתם עדיין לא, תמצאו רעיונות לכתיבת מאמרים בנושא שלכם, שאלות שגולשים מחפשים בנישה שלכם, ועוד ועוד.

מנועי החיפוש, ובפרט מנוע החיפוש של גוגל, היו רוצים להציג לגולשים תוצאות חיפוש המייצגות אתרים בעלי מומחיות רבה ככל האפשר בתחומם, אתרים בעלי סמכות ואשר ניתן לסמוך עליהם.

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

אם אתם מסוג האנשים שמפחדים להוציא כמה מאות שקלים בחודש לפני שאתם רואים הכנסות – התחום הזה לא בשבילכם וכדאי שתפסיקו לבזבז את הזמן שלכם בקריאת מדריכי קידום אתרים כאלו ואחרים.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *